Loader

Origine italianaOriginile antreprenoriale din care Grupul Arneg se trage sunt fundamental italienesti. De-a lungul timpului, aceste radacini au furnizat puterea si hotararea de a atinge o pozitie de leadership international. Diversele companii din Arneg Group reprezinta firma mama si furnizeaza forta motrice din spatele unei companii globale:

Arneg este leader pe piata in design, productie si instalare de sisteme complete si evoluate pentru sectorul de retail. Compania este faimoasa pentru abilitatea sa de a combina inalta performanta cu inovarea durabila, economie optimizata de energie si design italian.

Oscartielle este unul dintre producatorii de top ai Europei de vitrine frigorifice cu unitati de refrigerare incorporate si ofera o interpretare inovatoare a nevoilor pietei. Compania dezvolta solutii pentru comunitate si pentru piete de desfacere specializate de retail si de asemenea, furnizeaza vitrine plug-in personalizate.

Incold este specializata in productia comerciala si industriala de camere de frig si de asemenea vinde o gama completa de usi izotermice. Echipa tehnica specializata a companiei, precum si intelegerea profunda a sectorului de piata face din ea un punct de referinta pe piata Europeana.

Intrac este specializata in echipamente pentru magazine si supermarketuri mici, mari si mijlocii si ofera o gama de produsa extinsa si diversificata, de la rafturi pentru toate tipurile de piata de desfacere generala sau de profil pana la tejghele traditionale.