Loader

Grupul nostru inseamna companiile lui

Companiile noastre alcatuiesc GRUPUL 

Manufacturing companies

 

Sales & Service companies

 

Representative offices

EUROPA 

Grupul Arneg are o pozitie consolidata de-a lungul Europei, cu un numar mare de fabrici de productie si birouri de vanzare deservind toate pietele principale si mentinand legaturi stranse cu reteaua de disitributie si cu clientii finali. De la nordul la sudul continentului vechi, companiile din cadrul Arneg Group furnizeaza o gama larga de produse si solutii care se disting prin capacitatea lor unica de a combina inalta performanta, inovatia de sustenabilitate ecologica, optimizarea si economia de energie cu design-ul autentic italian. 

AFRICA   

Grupul nostru este reprezentat pe continentul african de multi ani si se dezvolta si se extinde incontinuu. Aceasta prezenta este acum intarita odata cu construirea unuei noi unitati de operare capabila sa satisfaca nevoile unei piete in curs de dezvoltare extrem de interesanta.  

AMERICA

Grupul Arneg este prezent de mult in America de Sud si are fabrici de productie on Columbia, Brazilia si Argentina. Birourile de vanzari Arneg deservesc o mare parte a pietei. Desi piata de desfacere nord americana este foarte diferita din punct de vedere cultural de piata europeana, ea are un potential mare pentru Arneg Group si doua fabrici de productie au fost deja deschise, una in SUA si una in Canada, pentru a deservi nevoile din America de Nord in stilul propriu italian. 

ASIA/OCEANIA  

Grupul Arneg este un leader pe piata traditionala din Coreea, unde a realizat vanzari semnificative inca din 1990 printr-o strategie de vanzari inteligenta si printr-o gama excelenta completa de produse si servicii. Grupul s-a extins de asemenea si in restul Asiei, unde deserveste clientii printr-o retea de reprezentanti. A doua fabrica ruseasca de la Novosibirsk deserveste nu doar pietele siberiene si din estul indepartat al Rusiei, ci si Muntii Urali si tari precum Kazahstan, Uzbekistan, Kargazstan etc. Grupul Arneg are o ramura foarte de succes si la Sydney, care asigura o prezenta comerciala puternica si o mare extindere a pietei de-a lungul Oceniei unde, ca si leader de piata, Grupul Arneg deserveste atat clienti locali cat si internationali.