Misiunea corporatiei
Oscartielle este constienta ca misiunea sa este satisfactia completa a clientului, care se poate realiza doar printr-un "proces elaborat" de continua imbunatatire care implica atata resursele interne, cat si relatia cu furnizorii companiei.

DESIGN SI MEDIU INCONJURATOR

Precizia designului, produsele ergonomice si cercetarea inovatoare de solutii tehnice sunt liniile dupa care se ghideaza filozofia de productie a Oscartielle, orientata mereu catre optimizarea resurselor energetice pentru beneficiul mediului nostru inconjurator.

Aceasta abordare este confirmata de catre noile modele dezvoltate, care sunt raspunsul la o cerinta in crestere a pietei, ce are legatura cu vitrinele frigorifice care asigura o reducere considerabila de consum de energie si garanteaza, in acelasi timp, performante inalte din punctul de vedere al temperaturii.

PRODUCTIE

Competitivitatea Oscartielle este bazata pe inalta calitate a produselor, pe continua inovatie si cercetare si, mai ales, pe grija accordata nevoilor clientilor.

Flexibilitatea productiei satisface in mod complet trendul rapid schimbator al pietei si asigura raspunsuri rapide si eficiente catre clienti, cu termene de livrare reduse.

GAMA DE PRODUSE

In perspectiva evolutiei continue, Oscartielle a imbunatatit progresiv familiile de produse orientate traditional catre activitati comerciale medii si mari, dezvoltand solutii noi pentru magazine locale si magazine de nivel inalt.

O alta evolutie a gamei Oscartielle este reprezentata prin vitrinele plug-in, proiectate si personalizate pentru industria de mancare si bautura.

PERSONALIZARI

Oscartielle a dezvoltat o gama larga de solutii personalizate pentru a satisface varietatea crescanda de cereri ce vin de la o piata ce se schimba cu rapiditate.

Fiecare solutie este orientata catre o anumita nevoie a clientului in ceea ce priveste performanta, estetica, ergonimia si locatia in zona de retail si este dezvoltata metinand o atentie maxima la detalii care sunt tipice pentru fiecare produs in parte.

Aceasta versatilitate extraordinara si flexibilitate sunt punctele cheie care o identifica pe Oscartielle pe piata.